av Anna Munkhammar

Anna Munkhammar

Jag är 33 år och bor i ett hus från 1800-talet tillsammans med Johan, vår dotter Alvira och hunden Britt.

I den här bloggen kan du läsa om mitt intresse för skoter, bilar, DIY mm. samtidigt som du får följa med i mitt dagliga liv. Allt med en svart touch 😉

Jag är en omtänksam, snäll och kreativ person. Det viktigaste för mig är familjen och det är inte en klyscha som jag slänger mig med utan det är verkligen sant. Jag gör mitt bästa för att prioritera och spendera tid med dem som står mig närmast. Som du kanske märkt om du följt mig ett tag hänger jag mycket med min mamma som jag skulle säga är min allra bästa vän.

När jag startade den här bloggen handlade allt om festlivet i den lilla staden Boden (därav namnet “Boden by Night”). Så småningom blev fotografering och bloggen ett jobb för mig och jag startade mitt eget företag. Jag vet att några av er önskar att jag aldrig hade slutat arbeta som vimmelfotograf men ingenting varar för evigt.

Låt oss inse det, när det blev ett jobb som jag fick betalt för att göra tog det inte lång tid innan den roliga aspekten av det försvann och prestationskraven tog över. Att tänka tillbaka på den tiden ger dock alltid många roliga minnen och jag träffade en hel del trevliga människor och kändisar!

Med tiden fick jag andra intressen och lessnade på utelivet. Under åren har min blogg utvecklats till mycket mer och numera skriver jag främst om alternativ livsstil och mitt intresse för snöskoter och entusiastbilar. Jag har kvar mitt företag men jag gör andra typer av fotografering och jag arbetar också med sociala medier och webbplatser.

Ibland önskar jag att jag kunde välja EN huvudnisch för den här bloggen, men jag tycker det är svårt att begränsa mig själv. Jag älskar att arbeta med många olika projekt samtidigt.

Först skrev jag på svenska men när jag startade min YouTube-kanal ville jag göra den på engelska och strax efter skrev jag också bloggen på engelska. Huvudskälet till bytet av språket var att jag ville kunna umgås med människor som har samma intressen i andra delar av världen. De flesta bloggar, Facebook-grupper, YouTube-kanaler och Instagram-konton som jag själv följer och deltar i är på engelska. Jag har också märkt att många av er som besöker min webbplats eller tittar på mina videor inte alls talar svenska.

Det svåraste med att prata engelska är att veta att svenskar tittar på videorna och kan ha åsikter om det. Hur dumt som det än låter har jag försökt dölja det faktum att jag har en YouTube-kanal från min hemstad Boden så mycket jag kan. Det är väl gamla hederliga Jante som spökar. Jag vet att jag inte borde bry mig men ibland är det svårt att bortse från den.

Egentligen är det väl också därför som jag nu har bytt tillbaka till svenska. Det var för svårt för mig att känna mig helt bekväm med att prata Engelska inför en större publik.

Vill du jobba med mig?

Jag söker alltid nya utmaningar och intressanta samarbeten. Jag säger också gärna hej 🙂