Bli vuxen och färga håret rosa

av Anna Munkhammar

Idag har jag två viktiga tillkännagivanden.

  • Mitt hår är rosa!!
  • Jag pluggar på universitet

Bägge känns så sjukt bra!

Jag har känt mig otroligt oinspirerad med min stil sedan jag blev mamma så det här var en förändring som jag behövde. Även om jag inte hinner sminka eller fixa mig så känns ändå håret lite speciellt. På bilden har jag tex. bara en basic mjukiströja och inget smink.

Faktiskt så tycker jag att håret ser snyggare ut i verkligheten än på bild. Det ser mer ojämnt ut på bilden än vad det upplevs. Dessutom drar det mer åt det lila hållet än persika men ni vet hur det kan bli när man fotar.

Och plugget då? Ja, jag har börjat “tjuvplugga” distanskurser under föräldraledigheten. Visst är det lite speciellt eftersom jag i princip bara kan läsa när Alvira sover och ibland på kvällarna men det har funkat bra trots allt.

Tidigare har jag läst modedesign på högskolan i Borås och jag blev verkligen så knäckt av den utbildningen som fick mig att må jättedåligt. Det finns en romantiserad bild av att konstnärer ska jobba hela nätterna och “offra allt” vilket kan bli väldigt toxic. Det är nu 10 år sedan som jag slutade och har inte rört en symaskin sedan dess trots att det tidigare var det bästa jag visste. Därför var jag lite orolig inför hur det skulle kännas nu men det har bara känts kul.

Nu läser jag på Luleå Universitet och jag trodde aldrig att jag skulle säga det men det känns så mycket bättre att läsa något tekniskt motför något kreativt/konstnärligt.

Du kanske tycker om

4 kommentarer

Ajli Müller oktober 16, 2021 - 09:45

Du ser verkligen sååååååååå magisk ut i ditt rosa hår. Jag älskar rosa hår. ÄLSKAR!

Svara
Anna Munkhammar oktober 21, 2021 - 07:09

Tack! Du har väl o slå haft rosa om jag inte missminner mig? ❤

Svara
Hannas krypin november 10, 2021 - 19:27

Det blev sjukt snyggt ditt hår. Vill också färga mitt hår rosa men tror inte att jag kan bära upp det lika bra som du gör.

Svara
Anna Munkhammar januari 14, 2022 - 01:13

Tack ❤ Det tror jag visst att du skulle göra men du passar ju väldigt bra som du har det nu också❤

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.