Blondin-mamma

av Anna Munkhammar

Igårkväll blekte jag håret en omgång till och det kändes så sjukt o-värt och tråkigt att offra en kväll med familjen för det. Tänk att förut tyckte jag det var kul att fixa mer håret och nu vill jag bara få det bortstökat.

Jag har så mycket kul med Alvira varje dag. Här åker hon rutschkana för första gången (eller andra gången är det för mamma tog fram mobilen efter att vi åkt en gång) ❤

Baskern är min gamla favorit från när jag var liten ❤

Jag hade lite rufsigt hår men hann inte fläta om håret på morgonen och var en blåsig dag. Så, då ska jag inte ursäkta mitt utseende mer. Det är okej.

Jag är så glad att Alvira har funnit en vän i sin kusin Alice. De är supersöta när de leker, kramas och håller hand. Och ja givetvis händer det att det blir någon upprörd min ibland när de tar grejer från varandra men så är det när man ska lära sig att samsas.

Jag skriver att de lär sig men vi vuxna har nog faktiskt en och två saker att lära oss av dem också…

Så här mysigt har jag det den här morgonen:

Alvira har somnat nu och jag ska snart kolla in LaLindas webinar… Perfekt timing (ta i trä).

Jag har ju ett nytt projekt med sidan alternativstil.se som jag skulle vilja utveckla mer nu när jag är föräldraledig. Vi får se var det leder…

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Ajli Müller augusti 24, 2021 - 13:03

Du passar superbra i ditt ljusa hår! Men känner igen att vilja ha det överstökat. Jag har ingen familj så, men efter min alopecia har jag helt slutat med att se något lustfyllt med att hålla på med håret. Borde kanske bara snagga av skiten XD

Vas spännande med alternativstil.se! Ser fram emot ditt projekt 🙂

Svara
Anna Munkhammar september 4, 2021 - 22:47

Ja men så jobbigt med alopecis och att det ska komma och gå. Visste inget om det före jag läste din blogg och nu känner jag faktiskt en som har det ❤ Hon hade hår i flera år och sen så tappade hon det igen.

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.