Jag har fyllt år (igen)

av Anna Munkhammar

Grattis till mig jag har fyllt 34 år. Det fanns en tid då min egen födelsedag var det viktigaste på denna jord. I år är första gången som jag inte direkt brytt mig så mycket om den. Nå jag är i vart fall väldigt glad för alla gratulationer, presenter och vackra rosor som jag fått ❤

Jag kan nu konstatera att min förtjusning över blommor har hållt i sig från förra året. Tänk, då var jag höggravid och det kändes som att jag “alltid” varit gravid. Nu är jag mamma  istället och den där tiden då jag vaggade fram med kompressionsstrumpor känns väldigt långt borta.

Det var faktiskt ganska mysigt att vara gravid, bortsett från att det ömmade i kroppen. Men så hade jag en ursäkt för att inte plocka ur diskmaskinen också.

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.