Ny i Trädgården

av Anna Munkhammar

Jag har verkligen haft noll och inget intresse för blommor förut men sedan jag blev mamma har det förändrats. Jag tror det handlar om att jag är mer hemma (typ coronaeffekten och föräldraledigheten i kombination) och att det inte finns så mycket tid för stora tidskrävande projekt.

I växthuset på Fagernäs Trädgård i Boden i våras. Alvira och så mormor i bakgrunden. Vi köpte penséer.
Nu har penséerna tagit sig riktigt bra!
En av blommorna i rabatten.

Att rensa ogräs är inget för mig så jag satsar mest på att plantera i krukor. Det finns också en rabatt med blommor längs entrén sedan tidigare som jag sköter. Nåja lite vildvuxet är det allt men äppelträdet står i blom och jag njuter. Fast jag kanske ska påminna Johan om att det är dags att ställa undan skoterpulkan nu..?

Alvira tycker om att vara ute men INTE i gräset. Det är lite lurigt för på altanen kan man ju då få stickor istället. Det blir mest att upptäcka naturen i famnen eller vagnen än så länge.

Lunch dags
På promenad
Flickan luktar på en maskros. Alviras favorit 💛 Det här är första gången hon fick en.

Vi har mycket maskrosor på gården också och det gör inte mig något. Jag har aldrig förstått hysterin kring maskrosor. Alvira älskar dem och bara det är skäl nog för mig att gilla dem. Men sen är de stora, gula och hör sommaren till.

2 kommentarer

Susanne juni 16, 2021 - 20:07

Jag har alltid velat ha en egen trädgård att ta hand om så jag tycker det är riktigt kul nu så fort något nytt dyker upp och bommar. Har även skaffat lite pallkragar med odlingar.

Svara
Anna Munkhammar juni 21, 2021 - 08:33

Ja men så spännande med första sommaren att se vad som växer överallt!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.