Dragkrok på skotern

av Anna Munkhammar

Jag har monterat dragkrok på min Ski-Doo Summit. Det var busenkelt faktiskt. Toppenbra att bågen redan var av den starka sorten så att den håller för dragkrok.

Dessvärre har jag inte kunnat använda kroken i år. Det har faktiskt inte blivit en enda meter med skotern eftersom jag fick problem med triggertumme och karpaltunnelsyndrom efter graviditeten. Det går helt enkelt inte att köra skoter utan händer. Nu är tummen opererad och läkt så nästa skotersäsong är räddad 🖤

Jag var bombsäker på att det var en inbyggd kapsylöppnare på kroken men tyvärr funkar den inte till det. Visst ser det ut som en kapsylöppnare? Haha!

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.