God Jul

av Anna Munkhammar

Oj vad det har varit mycket pyssel nu inför jul. Jag har haft en sådan otrolig julstämning. Förmodligen beror det på Alvira ❤

Vi har haft så mycket jul-mys.

Jag sjunger julsånger för henne varje dag. Sen är det något med det här huset också, julen gör sig så bra här!

De senaste två jularna har jag knappt pyntat någonting. Först var det renoveringskaos och det kändes som att det bara blev stökigt. Julen efter det var vi på väg att flytta och vi hade redan börjat packa och flytta en del grejer som vi inte behövde. Då kändes det också bara dumt att dra fram julpyntet.

Men nu! I år är det jul de luxe! Jag har till och med julbakat ❤

Mamma bjöd på glöggmys i lördags och då hade både jag och Alvira jultröjor på oss.

Alvira fick faktiskt öppna en julklapp då eftersom vi firar julafton med Johans familj. Tänk att det var hennes första julklapp någonsin. Hon tyckte det var kul att dra i pappret.

Men det var inte bara pappret som var kul utan hon har lekt mycket med leksaken som var i också. 

Så här fint har det sett ut inne i Bodens centrum när vi varit på promenad. Jag har köpt alla julklappar utom en lokalt för jag vill ha butiker kvar även efter denna Corona pandemi.

Jag har promenerat in till stan med barnvagnen och handlat dagtid. Det gick riktigt bra att hålla avstånd då när det var så pass lite folk.

Jag vill typ inte att det ska vara julafton redan för jag vill ha mer jul! Nu ljög jag lite, klart jag är glad att det är julafton idag. God Jul!

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.