Dekoration med Mossa

av Anna Munkhammar

Jag har inte visat vad jag gjorde med mossan, eller snarare laven, som jag plockade på en skogspromenad jag skrivit om i ett tidigare inlägg.

Under sommaren har vi haft en liten örtträdgård i en betongkruka. I den planerade jag istället ljung som jag sedan la lav runt.

Det blev först lite hipp och happ med mossan för Alvira vaknade mitt i alltihop…

…men senare kunde jag snygga till det i lugn och ro.

Det räckte också till en lykta med ett batteridrivet ljus. Perfekt med batteri för det har timer och tänder sig själv varje dag, blåser aldrig ut och jag behöver inte oroa mig för någon brand. Annars kan ju mossa kombinerat med ljus, hur fint det än må se ut, vara det perfekta receptet för katastrof.

Ljusslingan för utomhusbruk i ljungen är också batteridriven med timer. Hittade den billigt på Dollarstore och den har hållt väldigt bra. Än så länge har den lyst sedan 10 oktober och jag har inte behövt byta batteri.

De två flugsvamparna är köpta på Gilla här i Boden.

Lite mysigare att komma hem nu när det blir allt mörkare ute 🖤

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Susanne november 19, 2020 - 13:50

Så mysigt!
Och vilken fin lykta!

Svara
Anna Munkhammar november 20, 2020 - 11:31

Tack 🖤 Jag har köpt den för flera år sedan på Dollarstore.

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.