Morgonrutin med Bebis

av Anna Munkhammar

God morgon. Så här brukar min morgon se ut. Fast lite förskönat med svartvita bilder.

Först äter jag frukost i köket. Oftast två knäckemackor och en kopp kaffe, eller två.

Jag lovade mig själv att jag skulle se till att ha blommor i min lilla antika vas och så här långt har jag hållt det! Mestadels för att murgrönan och salvian slagit rot men ändå. Nu finns där en Dahlia blomma också som jag plockade dagen innan snön kom.

Kopp “After Midnight Tea Cup & Saucer” från Killstar

Bredvid mig ligger Alvira och jollrar i sitt babynest under en bukett salvia som hänger på tork. Den har torkat för länge sedan men har fått hänga kvar.

Efter min frukost är det Alviras tur. Då går vi till soffan och ammar. Det känns ju väldigt privat att amma men samtidigt är det ju det mest naturliga som finns. Här är en liten ammningsselfie i alla fall.

Jag tycker det är en mysig stund och efter ammningen brukar Alvira somna 🖤

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.