Skoterns Dag och Corona 2020

av Anna Munkhammar

Jag och Johan brukar alltid vara ivriga på att sätta oss i bilen när det är skoterns dag men inte i år. Jag tycker att skoterns dag är fantastiskt för att kicka igång säsongen och så träffar man alltid massor av vänner att surra med. Och ja tyvärr kanske det var just därför som det inte blev något i år.

Alvira följer alltid med oss vart vi än åker och det kändes lite olustigt med tanke på smittan. Dessutom träffar jag och Alvira mormor i princip varje dag.

Nu är ju visserligen delar av arrangemanget utomhus så det hade säkert gått att hålla avstånd som vi gjort på bilträffarna i sommar. Men det kändes ändå lite annorlunda nu på något sätt.

Jag vill ju prova kläder, provsitta skotrarna och prata med alla bekanta. Jag tror frestelsen blivit för stor om vi åkt 🖤

Var du på skoterns dag?

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.