Alviras första snö

av Anna Munkhammar

Men alltså vilken överaskning att se ut genom fönstret imorse. Jag vet att igår så skrev jag “Tror vi verkligen på att det kommer snö imorgon? Vi får väl se!” och jag trodde helt ärligt inte att det skulle komma snö. Möjligen lite snöblandat regn.

När jag klev ut genom sovrummet och såg det här ja då blev jag ju jätteglad! Vilken skillnad mot för hur det såg ut igår.

Alviras första snö 🖤 Hon kollade nyfiket ut genom fönstret men vi har hållt oss inne mestadels.

Det var ju bara till att åka marsch iväg för att byta till vinterdäck på bilarna. Jag berättade och förklarade för Alvira hur man gör även om hon kanske inte förstår precis vad jag säger än. Hon var i vart fall väldigt intresserad.

Snöovädret har fortsatt hela kvällen med rejäl blåst. Ruggigt ute men å så mysigt inne.

Det blev ett kvällsdopp i tvättstället innan läggdags.

Sov gott och hoppas du haft en fin söndag du också. Har du sett fram emot snön?

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.