1800-tals Hus

av Anna Munkhammar

Kan du tro att fasaden på huset är det ursprungliga träet från 1897? Jag tycker det är vackert!

Solen akiner alltid över vårt hem. Bildbevis…

Johan och min pappa har sågat ned de stora pilträden på framsidan. Träden hade vuxit för stora och började ta i fasaden och det kunde skada den på lång sikt. Jag var också orolig för att deras rotsystem skulle kunna börja växa in i källaren.

Det är bruna fläckar på gräset där träden stod men jag har kastat lite gräsfrön där så förhoppningsvis kommer det snart att växa igen.

Jag var glad att bli av med pilarna men den lilla hagtornen och det stora lönnträdet stannar kvar! 🖤

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.