Volvo 740 projekt

Volvo 740 Goth Bil

Kolla in min bil! Goth to ride đŸ–€ Okej nog med töntiga catch phrases men jag vill bara sĂ€ga att jag verkligen Ă€r stolt över min Volvo 740.

Älskar de hĂ€r höstbilderna med bilen. Jag gjorde ocksĂ„ en video dĂ€r jag visar vad jag har gjort med Volvon och mina framtidsplaner.

Vi skulle göra en motorbyte förra vintern men graviditeten och flytten till ett nytt hus kom emellan. Jag hoppas att vi kan göra det i vinter istÀllet men jag Àr inte sÀker pÄ om det Àr ett realistiskt mÄl. Det beror pÄ hur det Àr att ta hand om Alvira nÀr hon blir Àldre.

Älskar du din bil?

Related Posts

2 thoughts on “Volvo 740 Goth Bil

  1. Jenny says:

    Vilken fin bil! Jag har ingen bil, eller nĂ„got körkort heller för den delen. Pappa hade en 740 nĂ€r jag var liten 😊

    1. Tack! Ja de flesta har ju nĂ„gon relation till 740s 😁 Bil behövs kanske inte överallt. NĂ€r jag bodde i södra Sverige hade jag ingen eftersom lokaltrafiken var sĂ„ bra och jag kunde ta mig överallt dit jag brukade vara. Hade blivit sĂ„ dyrt med parkeringsplats och jag pluggade ocksĂ„ sĂ„ hade inte haft rĂ„d heller för den delen. Nu bor jag visserligen nĂ€ra centrum men det Ă€r ju en sĂ„n liten stad sĂ„ oftast ska man ju nĂ„gonstans utanför (typ till mamma och pappa) . SĂ„ har det blivit ett intresse ocksĂ„ 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.