Volvo 740 Goth Bil

av Anna Munkhammar

Kolla in min bil! Goth to ride 🖤 Okej nog med töntiga catch phrases men jag vill bara säga att jag verkligen är stolt över min Volvo 740.

Älskar de här höstbilderna med bilen. Jag gjorde också en video där jag visar vad jag har gjort med Volvon och mina framtidsplaner.

Vi skulle göra en motorbyte förra vintern men graviditeten och flytten till ett nytt hus kom emellan. Jag hoppas att vi kan göra det i vinter istället men jag är inte säker på om det är ett realistiskt mål. Det beror på hur det är att ta hand om Alvira när hon blir äldre.

Älskar du din bil?

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Jenny oktober 13, 2020 - 12:32

Vilken fin bil! Jag har ingen bil, eller något körkort heller för den delen. Pappa hade en 740 när jag var liten 😊

Svara
Anna Munkhammar oktober 15, 2020 - 07:43

Tack! Ja de flesta har ju någon relation till 740s 😁 Bil behövs kanske inte överallt. När jag bodde i södra Sverige hade jag ingen eftersom lokaltrafiken var så bra och jag kunde ta mig överallt dit jag brukade vara. Hade blivit så dyrt med parkeringsplats och jag pluggade också så hade inte haft råd heller för den delen. Nu bor jag visserligen nära centrum men det är ju en sån liten stad så oftast ska man ju någonstans utanför (typ till mamma och pappa) . Så har det blivit ett intresse också 🙂

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.