Att Bli Kroppspositiv

av Anna Munkhammar

Jag har haft väldigt svårt att acceptera min kropp efter graviditeten. Låt oss bara säga att bilden i spegeln är helt annorlunda än tidigare. Även om jag är evigt tacksam över vad min kropp har gett mig är det också en känslomässig utmaning att gå igenom.

Idag vill jag säga något positivt och trevligt till mig själv om mitt utseende. Titta hur långt och vackert mitt hår har blivit.

Ibland säger jag elaka saker till mig själv som jag aldrig skulle drömma om att säga, eller ens tänka, om någon annan. Varför är det så? Jag önskar att jag kunde vara mer positiv och snäll mot mig själv.

Jag önskar att jag kunde prata med mig själv som jag skulle med en vän 🖤

Kan vi inte bara försöka vara snällare och trevligare mot oss själva. Vad tycker du om dig?

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.