En glad dag

av Anna Munkhammar

Kolla vad söt Alvira är i sin stickade omlottkofta och mössa som mamma gjorde åt henne! Perfekt nu när det är höst och kallare ute.

Jag önskar att jag var lika söt som henne på våra promenader men oftast är mitt hår en enda röra. Fast till skillnad mot henne så har jag åtminstone lite hår. Om Alvira hade hår skulle det antagligen rufsigt det också 🖤

Idag hade jag turen att bli inbjuden till lunch hos min kära barndomsvän Johanna. Hon har ett barn i samma ålder som Alvira och när de blir äldre är jag säker på att de också kommer att bli väldigt bra vänner.

Johanna hade tillagat lax från ett recept som hon hittat online men istället för ris som tillbehör till laxen lade hon nudlar i salladen. Det var riktigt gott och hade en asiatisk touch.

Jag ska försöka följa detta recept också någon dag framöver!

Efter lunch besökte jag min mamma. Jag träffar henne nästan varje dag. Alvira tycker om att leka med sin mormor och jag får ett vuxet sällskap. Hon gör också de bästa kanelbullarna som finns. Idag försökte hon göra dem med äpplen och jag åt tre stycken…

En sådan lyxig dag att få vara med nära och kära och prova nya läckra recept! Jag undrar vad morgondagen bjuder på?

Du kanske tycker om

1 kommentera

Halloween Lunch med Pumpasoppa och Rostad Pumpa – Boden By Night oktober 31, 2020 - 10:01

[…] kul och jag har fått så väldigt bra matinspiration och tips. Jag har ju tex. tidigare skrivit om ett jättegott laxrecept som Johanna gjorde. Dressingen till den salladen har jag gjort flera gånger sedan […]

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.