Bilträff på Biltemas Parkering

av Anna Munkhammar

Den här bilträffen var för länge sedan, i maj 2012. Jag hade flyttat till Boden några månader tidigare och var väldigt glad över att åka till träffen på Biltemas parkering på Storheden i Luleå.

Citroën ds kallas vanligtvis “padda” i Sverige. Min morfar hade en gång en “padda” och talade ofta varmt om den så därför har den här bilmodellen också en speciell plats i mitt hjärta.

Jag minns att jag var väldigt exalterad över alla bilar även om mitt motorintresse inte var så utvecklat som det är idag. Den här bilträffen tände antagligen en liten gnista för att jag tyckte att det var riktigt kul.

En annan sak som gjorde mig mer mottaglig var att jag nyligen hade köpt min första bil. Det var en Volvo v70 TDI gen 1. Jag märkte att det var jättekul att köra och jag älskar fortfarande den bilen väldigt mycket.

Vem skulle inte bli lite exalterad över att se bilar göra akrobatiska rörelser som den här:

På kvällen deltog jag i min första cruising. Jag lånade mammas Mercedes men det finns tyvärr inte någon bild från det. Bara en bild som jag fotade genom från framrutan vid ett tillfälle.

Länge sedan men det var verkligen en början på något nytt. Jag hade varit missnöjd med att bo i södra Sverige och hade äntligen tagit steget att flytta hem till norr. Men den historien är för ett annat blogginlägg.

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.