Är Langos Gott Nykter?

av Anna Munkhammar

Tisdag var en vacker dag och naturligtvis var jag snabb med att gå ut med Alvira i barnvagnen. Höstfärgerna är som godis för ögat!

Just den här dagen kom Donuts Churros och Langos Vagnen till stan.

Det slog mig att jag aldrig provat Langos nykter eftersom du vanligtvis bara ser dessa vagnar på festivaler. På grund av Coronautbrottet finns det inga festivaler i Sverige och därför har dessa matvagnar gjort en egen soloresa genom Sverige. Bra idé!

Alvira somnade i barnvagnen och jag bestämde mig för att ta en Langos-paus. Jag minns hur mycket jag älskade dessa bröd på Power Big Meet och andra festivaler jag har varit på. Skulle det vara lika gott den här härliga soliga dagen?

Jag köpte “smålänningen”, en basic Langos med bara vitlök och salt på toppen. Jag tror det är den jag gillade mest på Power Big Meet men för att vara ärlig kommer jag inte riktigt ihåg …

Hur smakade det? Det är väl bara att konstatera att smaken inte var lika sensationell som jag minns. Langos är förmodligen bättre efter en utekväll när du längtar efter något fett och salt. Men jag var glad att jag fick möjlighet att köpa en och hoppas få se vagnen igen när denna coronapandemi är över och festivalsäsongen är tillbaka 🖤

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.