Inredning i Vardagsrummet

av Anna Munkhammar

Tvättmaskinen måste arbeta hårt nu för tiden. Ledsen för att jag berättar sanningen, men bebisar spyr mycket och bajset stannar inte alltid i blöjan…

Jag tar alltid med extrakläder till Alvira när jag går någonstans men jag har inte tänkt på mig själv. Det inträffade en “olycka” hemma hos mina föräldrar och jag fick låna en röd tröja av pappa. Jag tyckte faktiskt att den var riktigt fin och behöll den på när jag kom hem. Pappa kanske inte får tillbaka den!

Har du lagt märke till tavlan i bakgrunden? Japp, mina loppisfynd har nu funnit sin plats i vardagsrummet. Är inte färdig med att inreda vårt vardagsrum än och hyllorna kom upp bara för några dagar sedan men det närmar sig.

Toalettpapper på golvet, pappas tröja och ett flätat hår från igår. Ja det här är den o-glamorösa sanningen!

Men vem bryr sig om glamour när man har det här glada leendet i sina armar 🖤

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.