Patrik har gått bort

av Anna Munkhammar

Det känns konstigt att fortsätta utan att berätta att Patrik har gått bort. Han har varit en del av den här bloggen och definitivt en del av min YouTube-kanal där han ofta var med när jag spelade in mina videor. Så fort jag tände studiobelysningen ville han sitta i mitt knä, en sådan fotobomber ♡

Jag tror faktiskt att många följer mig på YouTube tack vare honom men jag hoppas du ändå kommer att fortsätta med det…

Patrik testar godis med mig i en av våra videor.

Vad hände? Han hade epilepsi som blev värre och jag bestämde mig för att låta honom somna in. Det var ett väldigt svårt och sorgligt beslut att ta.

Ibland suger det verkligen att vara en ansvarsfull djurägare.

Det här är en av mina favoritbilder på Patrik.

Det har gått ett halvt år sedan Patrik gick bort men jag har bara berättat till några få om det. Först kändes det som att det var för svårt för mig att prata om det och sedan kände jag mig dum som väntat så länge med att säga något.

Vi har haft så mycket kul genom åren och han var en särskilt snäll och vänlig katt.

Kolla vad söt Patrik var som en kattunge och han blev omedelbart bästa vän med min hund Britt 🖤

Har du ett älskat husdjur som gått bort?

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.