Lunch på Le Croissant

av Anna Munkhammar

Jag hade planerat att piffa till mig inför en lunch med min mamma men som många mödrar kanske känner igen sig så blir morgnar med en baby inte alltid som planerat!

Det här är min vy när jag ammar i soffan.

Alvira var inte på humör att titta på medan jag fixade mitt hår och smink. Hon var hungrig och ville vara nära medan hon vilade. Jag hoppade över stylingen och myste med henne istället. (Eller kanske var det jag som snarare hellre tillbringade tiden med henne istället för framför spegeln.)

Alvira var däremot på humör att sova i vagnen när vi gick på stan och lät mamma och mig att äta i lugn 🖤

Jag valde den här blusen med kedjor på eftersom jag vet att mamma blir glad när jag bär något med färg och inte bara helt svart från topp till tå. Om något så enkelt som det kan ge lycka till mamma är jag beredd att göra det!

Vi besökte 3 restauranger innan vi bestämde oss för Le Croissant. Jag älskar deras sallader och den mysiga interiören.

Alvira lekte med sin fladdermus medan vi åt. Du kan läsa mer om hur jag gjorde fladdermusen i det här inlägget.

Chevre och rödbetasalladen är min favorit på Le Croissant. Mmmm varm chevreost!

Efter lunch kommer fika och Alvira blev trött på att ligga i barnvagnen så hon fick sitta i mitt knä istället. Hon är för ung för att smaka på något annat än bröstmjölk men det är trevligt att vara en del av gemenskapen 🖤

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.