Nya Bloggmål

av Anna Munkhammar

Jag vet inte om du har märkt det men den här veckan har jag publicerat ett blogginlägg varje dag. Det är ett nytt mål för mig. Jag försöker skriva när Alvira somnar i mina armar efter att jag ammat på morgonen.

Jag vill också göra videor igen. Jag har lagt märke till att jag fått en hel del views och följare på YouTube men att göra videor tar så mycket tid. Jag tror att jag måste sänka mina krav på redigeringen eftersom jag kan spendera dagar på att redigera en enda video och det är inte möjligt när du har ett barn att ta hand om. När allt kommer omkring är det viktigast att njuta av varje ögonblick med Alvira och att vara en bra mamma för henne.

För ett ögonblick sken solen och jag hade en mycket mysig lunchdate med Alvira på den lilla vita stolen och bordet.

Ett så gulligt sällskap 🖤

När jag tittar på vårt hus tycker jag det är fantastiskt. Det byggdes på 1800-talet och jag kan inte tro att vi bor här. Är det inte sött?

Tänk dig hur coolt huset skulle se ut i svart men Johan sa till mig på en gång innan jag ens hade sagt något om det att vi inte ska måla det svart!

Jag håller dock helt med honom. Huset passar mycket bra i grått och därför skulle jag inte kunna ändra färg. En mörk färg skulle troligen också skada den ursprungliga över 100 år gamla träfasaden.

Johans föräldrar har köpt brevlådan i Florida.

Syns imorgon 🖤

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.