Fire Ombre och födelsedagsfest

av Anna Munkhammar

Detta är en throwback till min födelsedagsfest i juni 2015. Jag hade nyligen klippt mitt hår och färgat det eldombre. Ser coolt ut men det krävde mycket underhåll så jag behöll det inte länge.

Det här var på den tiden då jag festade mycket. Jag gjorde ofta Facebook-evenemang där jag bjöd in vänner med en speciellt ritad bild för varje evenemang. Detta var bilden för just den här festen:

Några dagar innan köpte jag det här korpskallehalsbandet i silver som en födelsedagspresent till mig själv och jag såg fram emot att bära det på festen.

Det är konstigt hur tiderna förändras. Jag bor inte längre i det huset och hänger faktiskt inte längre med någon av dessa vänner. Inget agg utan antar jag att man ibland glider isär i olika riktningar.

Som så många andra nätter hamnade vi på Western Farm och just denna kväll spelade den svenska duon Viktor & Samir.

Det känns som så länge sedan, särskilt nu under coronatider då Western Farm (och alla andra klubbar för den delen) har stängt. I år hade jag inte ens någon födelsedagsfest.

De här två bilderna togs 04:19 under midnattssolen. Under den här tiden på året är solen uppe dygnet runt i norra Sverige. Det ser ut som dag, men ändå annorlunda på något sätt. Jag tycker att solen ger ett mer orange sken under natten.

Morgonen efter festen såg huset ut som skit och jag var bakis…

Inte mig emot att jag glömt delen då jag städade upp efter allt…

Du kanske tycker om

1 kommentera

Fire Ombre Hair – Boden By Night oktober 15, 2020 - 10:26

[…] my hair was long but I later cut a page hairstyle. You can view some more pictures of that in a this previous […]

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.