Loppisfyndat inredning

av Anna Munkhammar

Att köpa gamla grejer seconhand, eller vintage som har blivit en så populär term, är sedan länge ett av mina intressen. Saker med en historia ger ett mysigare hem!

Jag brukade secondhand fynda mycket förut men nu har det gått ett tag sedan förra gången jag var på en loppisrunda. Nu när vi bor i ett hus från 1800-talet kände jag att det var dags för mig och Alvira att hitta några “nya” saker till inredningen.

Det bästa med loppis är att du aldrig vet om eller vad du kan hitta. Och när du köper något begagnat känns det som att hitta en skatt eftersom det är något unikt som du inte kan komma över var som helst.

Det första jag köpte den här gången var ett brevställ i mässing i en butik som heter Pingstkyrkan Secondhand. Jag ska använda den till servetter på middagsbordet. Passar perfekt!

Brevställ i mässing blir servetthållare

I en annan butik som heter Magasin V hittade jag den här fantastiska oljemålningen. Jag känner inte till konstnären men den är väldigt vackert gjord och tyvärr gör fotot inte tavlan rättvisa. Jag är inte säker på var jag ska hänga den ännu men troligen i vardagsrummet.

I samma butik köpte jag det här lilla skrivbordet som jag kommer att använda som ett mini-laptopbord. Jag tror att jag kanske målar det trots att det förstör det antika värdet.

Vad tycker du, skulle det se bättre ut i svart eller ska jag behålla det som det är?

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.