Burnout fest in Råneå

av Anna Munkhammar

Det är en bilträff i Råneå på Cafè Tosca varje måndag under sommaren. Den hör måndagen var den sista för säsongen. Jag visste inte att det är en tradition att göra burnouts den sista träffen. En trevlig överraskning!!!

Kolla alla svarta streck på vägen!

Den här volvon var Alviras favoritbil på bilträffen. Jag frågade henne och hon sa ja…

Johan var också intresserad av bygget. Han har byggt en Volvo 240 med en V8-motor men sålde den bilen för några år sedan.

Johans Volvo 240 is featured in this video:

https://youtu.be/Nks84JdRWsk

Det var många människor på träffen och vi var tvungna att kämpa lite för att hålla ett säkert avstånd med tanke på corona. Skönt att det var utomhus och det var möjligt att titta på bilar som stod längre bort när det blev trångt.

Åskådare samlades för att se när bilarna for. Naturligtvis hoppades alla att få burnouts.

Johan var i extas men eftersom vi inte åkte dit med camaro kunde han inte göra någon burnout själv. Min Volvo 740 är inte tillräckligt kraftfull för att burna coolt än men det kommer att ske efter det planerade motorbytet.

Älskar du burnouts?

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.