OOTD space bun mamma

av Anna Munkhammar

Space buns och platå sneakers. När magen (och fötterna) krymper blir det roligare att klä sig. Jag kan utforska “nya” kläder i min garderob igen. I slutet av graviditeten hade jag ungefär två klänningar att välja mellan och mina fötter var för svullna för att bära något annat än foppatofflor…

Min kropp är långt ifrån tillbaka till hur den var före graviditeten. Det kommer den förmodligen aldrig att bli men det läker lite i taget.

Att gå med barnvagnen är roligt och som en bonus håller det mig aktiverad och gör mig starkare.

Idag är allt utom skor och smycken köpt vid olika tillfällen på H&M (jag fyndar alltid svarta kläder från deras REA). Platå Sneakers: Roots Ringar: Hellaholics och Regalrose. Halsband: the Whimsy Crystal Shop

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Ajli augusti 29, 2020 - 14:41

du och bebis ser såååå fina ut båda två. Puss änglar!

Svara
Anna Munkhammar september 4, 2020 - 18:14

Tack!! Ja vi mår så bra och jag är ju partisk så säger att hon är världens gulligaste!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.