Mormor och Morfar

av Anna Munkhammar

Jag besöker vanligtvis mina föräldrar några gånger i veckan men nu när jag är mammaledig ser jag dem nästan varje dag. Jag skulle säga att de är mina bästa vänner och jag älskar att umgås med dem. Jag hoppas att bandet mellan mig och Alvira blir lika starkt som mellan mig och min mamma.

Eftersom både mamma och pappa är pensionärer är det perfekt att umgås med dem under dagen. Men jag har inte riktigt vant mig vid att kalla dem mormor och morfar än…

Igår tog jag några bilder av mina föräldrar och Alvira 🖤

Jag är glad att bo i Sverige där mammaledigheten är väldigt generös. Jag tror att jag kommer att vara hemma och ta hand om Alvira i ungefär ett år. Det betyder att jag kommer att kunna spendera mycket tid med min familj 🖤

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.