Magi i Skogen

av Anna Munkhammar

Vi tillbringade helgen på Sandön och jag tog en promenad i skogen. Terrängen är lite ojämn och sandig men det heter ju trots allt Sandön av en anledning så det torde väl inte vara någon överraskning. Jag hade det i åtanke när vi köpte barnvagnen och jag måste säga att den fungerar väldigt bra i terrängen.

Jag tycker om att vara i skogen. Den här dagen var det lite blåsigt vilket gjorde det särskilt trevligt eftersom det inte fanns några flygande insekter som myggor som kunde störa mig.

Den guppiga vägen och den friska luften uppskattades också av Alvira som somnade snabbt. Hon var dock vaken ett tag först. Varje dag är jag förvånad över hur mycket hon har vuxit 🖤

Efter kejsarsnittet kunde jag knappt gå till badrummet men min kropp återhämtar sig långsamt tillbaka till det normala. Eller snabbt, beroende på hur man ser det.

Mina händer är fortfarande svullna men inte lika mycket som tidigare och jag kan äntligen bära några ringar. Kommer du ihåg silverringen med granater som jag köpte från Hellaholics? Den passar äntligen!

Gathika Garnet Cut Stone Silver Ring från Hellaholics

Förresten, ger inte den här gamla stubben dig magiska vibbar?

Förutom magin erbjöd skogen mig också en gobit…

Hallå där lilla blåbär!

Skogen vid Sandön är mycket vacker. Den här promenaden tankade mig med ny energi.

Hur känner du när du går i en skog?

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.