Vem gömmer sig i min mage?

av Anna Munkhammar

Hittills vet jag att det är en flicka. Det kunde tydligt ses på ultraljudet. Enligt vad de har kunnat säga är hon frisk och utvecklas normalt.

Bild från det första ultraljudet. Hon är bara 28,9 mm lång från huvud till stjärt. Även om hon var så litet hade hon en tydligt “bebisform”.
Bild från den andra ultraljudet i vecka 18. Håller fortfarande handen mot munnen.

Sedan jag blev gravid har människor berättat för mig att jag kommer att känna igen den personlighet som barnet hade i magen när hon kommer ut. Om så är fallet har jag tur! Hon har varit väldigt lugn och fin. Rör sig men sparkar inte mycket. Jag måste säga att hon har varit otroligt snäll mot mig 🖤

Bild från det tredje ultraljudet. Denna bild visar framsidan av hennes ansikte. När du ser det så ser du det.

Tyvärr ligger hon i tvärläge men eftersom jag har ett datum för ett planerat kejsarsnitt kommer det inte att vara ett problem. Tvärläge är när barnet har huvudet på ena sidan av mammans mage och fötterna på den andra. Normalt ska ju huvudet fixeras nedåt.

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.