Killstar order, vad är Cthulhu?

av Anna Munkhammar

Det var länge sedan sisst men nyligen gjorde jag en ny beställning på Killstar. Trots att min gravidmage är enorm och jag vet att det kommer att ta lite tid innan den är “tillbaka till det normala” tror jag att jag kan bära dessa två blusar med knapparna öppna först.

Runa Chiffon Blouse finns här
(Finns även i plus size här)
Sorrows Maxi Shirt hittas här

Jag köpte också ett nytt duschdraperi. Den har Killstars Cthulhu-tryck. Det trycket finns på flera av deras kläder, kuddar och andra föremål.

Det är svårt att se exakt hur det ser ut på bilderna men jag tog chansade och klickade köp.

Cthulhu Shower Curtain finns här

Vad betyder Cthulhu? Helt ärligt visste jag inte det men jag googlar alltid innan jag köper om det skulle visa sig vara något jag inte gillar. I korthet är Cthulhu ett monster med ett bläckfiskhuvud. Du kan läsa om Cthulhu i Howard Phillips Lovecrafts romaner.

När jag läste om detta insåg jag att det var något jag borde ha känt till men jag måste erkänna att jag inte är särskilt insatt i gotisk litteratur. Jag önskar att jag hade ett större intresse av att läsa dikter och romaner men i slutändan spenderar jag min tid på andra hobbys.

Som tonåring läste jag mer men som vuxen känns det som att det alltid finns något annat som drar. Något som måste fixas i hemmet eller så. När jag läser dras jag oftast till facklitteratur.

När barnet är fött och växer upp ska jag läsa mer eftersom jag tror att det är en värdefull och viktig sak att göra. Plus att när du väl får ro att läsa en bok är det ganska roligt och givande på många sätt.

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.