Blommor i vecka 39

av Anna Munkhammar

Tydligen har jag blivit en sån som plockar blommor i min trädgård och sätter dem i en vas.

Såg inte det komma men kanske är det gravidhormonerna. Vasen är en födelsedagspresent och jag hoppades faktiskt att jag skulle bli bättre på att plocka färska blommor efter att ha fått den. Jag tror att jag fortsätter göra det!

Förresten om du undrar vad som finns i det glaset är det mjölk. Jag tycker att det fungerar väldigt bra att dricka mjölk när jag får halsbränna.

Det är vanligt med halsbränna under graviditeten men tack och lov har jag bara haft mindre problem med det. Idag var det en av de dagarna som det kom men att dricka lite mjölk gjorde susen. Åtminstone för en stund.

Idag är också dagen då jag officiellt är i vecka 39 av graviditeten. Barnet är cirka 50 cm och väger cirka 3,2 kg.

Barnet kan komma ut när som helst nu men så här långt känns det inte som att det är nära. Det har inte funnits några tecken på att förlossningen är på g. Inte ens vaga tecken. Inga sammandragningar eller något liknande. MEN vi är alltid redo att åka in med en packad väska i bilen om det skulle förändras och vi behöver rusa till sjukhuset!

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.