Stickad filt

av Anna Munkhammar

Jag hittade en gammal stickning som jag började på någon gång under 2008 (?) Jag minns inte exakt men det var länge sedan det är ett som är säkert!

Throwback. En mycket yngre jag.

På den tiden ville jag bli modedesigner och brukade ha på mig mycket färgglada kläder som jag själv gjorde. Stickningen skulle bli en lång kofta.

Koftan var nästan färdig men armarna blev lite för tighta och jag antar att jag tappade sugen då. Sedan dess har den glömts bort i en kartong.

Den är väldigt söt med många djur, muffins, robotar, tåg och till och med en bil som drar en husvagn!

Stickningen var fin men kanske inte något som jag vill ha på mig som ett klädesplagg. Däremot kom jag på att den skulle vara trevlig som en filt. Därför rispade jag upp armarna och den övre delen av stickningen och sedan fortsatte jag att sticka rakt så att det blir en filt.

Jag är precis färdig med att virka en kant runt stickningen men nu finns det många trådar som jag måste fästa. Det är ett tröttsamt arbete och förmodligen en annan anledning till att stickningen har legat bortglömd i så många år.

Jag försöker motivera mig själv att fortsätta arbetet genom att tänka att det kommer att bli en trevlig gåva till bebisen 🖤

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.