Gotiska Blommor

av Anna Munkhammar

Som det är för många andra har coronapandemin och den isolering som följer med det gett mig mer tid hemma. Det finns ingen tvingande isolering i Sverige men jag försöker hålla mig borta från folkmassorna, inte träffa många vänner och jobba hemifrån.

Det här är kanske en av anledningarna till att intresset för trädgården har ökat. Jag tror inte att jag någonsin har planterat blommor förut men i år har jag köpt både sommarblommor, en tomatplanta och ätbara örter.

Jag hittade några blommor som jag inte kunde motstå. Den svarta petunian ser ut som sammet 🖤

Om en blomma kunde vara goth måste petuniorna vara det! Ska jag spela lite musik och fråga dem vad de tycker?

Jag hittade också begonia blommor med mörka blad och djupa röda blommor. Jag får se om jag kan hitta fler växter med mörka blad. De måste dock vara lätta att ta hand om.

Det ser lite glest ut i krukorna men jag hoppas att blommorna jag har planterat blir större och fyller utrymmet. Annars måste jag plantera något mer.

Vad gör du under coronaisolering. Har du hittat några nya intressen?

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.