Uppdatering om Graviditeten

av Anna Munkhammar

Det är bara några veckor kvar av graviditeten. Allt går så fort samtidigt som det går långsamt. Det känns som att jag alltid har varit gravid men å andra sidan är det svårt att förstå att jag verkligen är det.

Jag har haft turen att inte ha några stora krämpor så här långt. Min kropp har varit väldigt snäll mot mig. Bara lite foglossningar och ryggsmärtor (faktiskt var det mycket igår) men förutom det går det bra.

Jag har lagt märke till att förlossning och ryggsmärtor korrelerar med vad jag har gjort under dagarna. För mycket promenader eller om jag böjt mig ned så leder det till smärtsamma nätter. Samtidigt är det inte bra att ha suttit ner för mycket heller.

Note to self: skogsplantering är INTE en bra idé att prova igen…

Jag måste ta det lugnt men det är lite tråkigt när det är mycket som jag vill göra. Sommaren är här och jag vill fixa saker i det nya huset och trädgården.

Barnet kommer i början av juli. Det är mindre än en månad bort!

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Julia juni 10, 2020 - 06:59

Heja heja heja!
Jag är så glad att du fått må bra, men skogssättning nu!? Galning ❤️💛

Svara
Anna Munkhammar juni 10, 2020 - 08:43

Haha jag vet. Men skulle bara hjälpa till lite och ja, det kändes ju sen kan man säga 😀

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.