Jag är gravid!

av Anna Munkhammar

Jag är äntligen redo att avslöja att jag är gravid, som några av er kanske redan har gissat. (Ja det är anledningen till att mina fingrar och andra delar är svullna)

Vi fick reda på det andra dagen på Amerika-resan i november. Barnet beräknas komma i början av juli och det syns verkligen på min växande mage. Så långt in i graviditeten är min hälsa mycket bra och jag har mestadels mått toppen.

Barnet förväntas födas den 7 juli. Endast 2 månader kvar!!

Naturligtvis är jag väldigt glad över det här! I början när vi fick reda på det var jag rädd att det skulle bli ett missfall igen eftersom det var det som hände förra gången. Men läkarna sa till mig att risken inte var större nu bara för att den har hänt tidigare.

Trots det, eftersom det har tagit så lång tid för oss att bli gravida ville jag inte få mina förhoppningar för mycket. Jag kunde hjälpa att jag var orolig för att barnet skulle försvinna från magen igen och kanske ännu en gång skulle det ta ytterligare två år innan jag blev gravid på nytt.

Efter att ha sett vårt barn för första gången på ultraljud försvann rädslan långsamt. Varje ultraljud har varit en sådan glädje 🖤 Det är kraftfullt att se ditt barn röra sig och hjärtat som slår.

Detta är ultraljudsbilden från vår första graviditet när barnet hade gått bort…

Det här är bilden från den första ultraljudet av graviditeten…

Bebisen var mindre än 3 cm! På bilden kan du se huvudet i profil och barnet håller händerna framför ansiktet.

Eftersom jag är ganska lång in i graviditeten känner jag mig säker på att det inte kommer att sluta som förra gången. Oron har försvunnit och jag försöker bara njuta av allt som händer utan rädsla.

Jag har till och med köpt lite kläder och andra babyartiklar 🖤

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Julia maj 10, 2020 - 13:59

Annaaaa grattis!!! All lycka åt er!

Svara
Anna Munkhammar maj 10, 2020 - 19:23

Taaack 😁😁😁🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻 känns jättebra!!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.