Ny Silverring med Granater

av Anna Munkhammar

Jag kunde inte hålla mig och beställde faktiskt Gathika Garnet Cut Stone Silver Ring  från Hellaholics.

Bilder från hellaholics.com

Jag har haft ögonen på ringen sedan den först dök upp i Hellaholics webshop men jag köpte den inte direkt på grund av att mina fingrar har varit lite svullna på sistone och jag är osäker på vilken storlek jag har när svullnaden har gått ner. Som det är nu kan jag inte bära mina vanliga ringar som jag alltid har.

Till slut bestämde jag mig för att köpa en storlek 7 (jag brukar ha storlek 6) och jag hoppas att den passar både nu och senare. Kanske om jag byter vilket finger jag bär den på …

Okej, varför var jag dum nog att köpa ännu en ring när jag inte ens vet vilken ringstorlek jag har? Jag lyckades nästan, men då såg jag att Jenny Elisabeth hade köpt den och den var ju så snygg!!

Bild från Jennyelisabeth.se Du kan se mer i hennes blogginlägg här

Återigen lyckades jag kontrollera min impuls att köpa den men i morse började jag bli nervös, tänk om den skulle bli slutsåld? Jag visste att jag skulle ångra att jag inte köpte den. Tur för mig att Hellaholics hade 20% rabatt i helgen när de använde koden “easter” på alla kristallartiklar. Så nu är det på väg hem till mig också.

Jag undrar varför jag bestämde mig för att detta skulle vara min comeback till bloggen efter en så lång frånvaro. Ett enkelt inlägg om shopping? Jag hade tänkt att jag borde skriva något mer “speciellt” men ibland är det lättare att börja med något simpelt.

Hur som helst, jag är glad att vara tillbaka!

Är du en ring-a-holic?

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Jenny Elisabeth april 13, 2020 - 11:11

Det är en vacker ring, kul att få vara med i ditt inlägg 🖤

Svara
Anna Munkhammar april 16, 2020 - 22:14

Det var kul att jag kunde låna bild av dig. Plus att har man härmats är det lika bra att erkänna 😁

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.