DIY Gotisk Inredning

av Anna Munkhammar

Jag har laddat upp en video som heter “DIY Gothic Decor Ideas for your home”. Några av de saker jag visar är snabba och enkla och andra tar lite mer tid. Som en bonus får du en liten rundtur i vårt sovrum ♡

Först och främst är det enklaste för att ge något ett “gotiskt” utseende att måla det svart. Ja det är uppenbart jag vet men jag vill ändå visa hur stor skillnad det kan göra. I videon finns några exempel på loppisfynd som jag målat.

Det finns också andra små tricks som att använda ornament eller byta knoppar på möbler.

I videon visar jag också hur du gör den här spåkulan med en bergskristall i:

Och hur jag experimenterar med den här spegeln som jag tände eld på…

Du kan se videon här:

Har du några goth DIY hacks?

-Snälla dela med dig!

Tycker du att jag ska göra fler sådana här videos?

-Låt mig få veta det också!

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.