Axl’s Garage med Eilert Gezelius

av Anna Munkhammar

Jag fick en ny vän igår. Han heter Eilert Gezelius och är 60+ år gammal. Det är roligt hur ålder inte spelar någon roll, speciellt när du har något gemensamt. I det här fallet är det motorer, fotografering och en önskan att nå ut med våra intressen till en bredare publik.

Foto på mig: Eilert Gezelius

Eilert är en välkänd fotograf, författare och grundare av Facebook-gruppen MOTOR NORR. Vi har träffats vid olika motorevenemang tidigare och förra veckan frågade han mig om jag ville följa med honom på en tur till Axl’s garage öppet hus i Överkalix. Naturligtvis var jag tvungen att säga ja!

Vi hade en riktigt trevlig tid både till och från Axls garage. När vi körde dit berättade Eilert historier om sin tid som testförare för nya snöskotrar i Amerika, galna fotoepisoder och hur han lånade sin pappas Volvo PV i hemlighet till sin allra första rallydebut (!) Som du kanske kan ana var hans far inte särskilt glad när han fick reda på det…

Jag har laddat upp en video på YouTube från evenemanget, du kan titta på den här:

Axel Andersson är ett ungt bilbyggargeni som har företaget Axl’s Garage i Överkalix. Just den här dagen hade han öppet hus för alla som ville komma och se garaget och några av bilarna.

Foto på mig: Eilert Gezelius

Jag är glad att ha kunnat besöka Axls garage och se lite av deras arbete. Som en bonus kom många av besökarna riktigt fina entusiastbilar också. Sammantaget var det en mysig och avslappnad tillställning! De grillade till och med hamburgare och gav till alla som ville ha en ♥

Du kanske tycker om

4 kommentarer

Ron Lofgren april 28, 2019 - 22:42

It’s been a while! Good video, especially for us gear heads from St.Louis Missouri.

Svara
Anna Munkhammar april 29, 2019 - 19:27

Thank you Ron! It feels good to be back in business 😁

Svara
Eilert Gezelius april 28, 2019 - 23:17

Fantastiskt kul att dela det här med dig och du har rätt ålder har ingen betydelse, du gjorde ett kanonjobb

Svara
Anna Munkhammar april 29, 2019 - 19:25

Det blir nog många fler event för oss 😊

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.