Johans nya Sidewinder

av Anna Munkhammar

Äntligen blev vädret varmare och vi kunde ta ut skotrarna. -15 grader, yippee!

Vi körde inte långt men tyvärr räckte det för att jag skulle förfrysa mig på hakan. När man väl förfrusit sig en gång är det hopplöst eftersom det området blir känsligare för kyla. Sen blir det värre för varje gång. Jag måste skydda mitt ansikte mycket bättre än vad jag gjorde idag 🙁

Uppdraget med denna resa var att flytta snöskotrarna från ett garage i stan till ett annat. Vårt garage hemma är inte färdigt än och därför måste vi hålla snöskotrarna någon annanstans.

Förutom det har Johan köpt en Yamaha Sidewinder och han var så klart ivrig att prova den.

Märks det att han längtat efter att få köra den?

🖤

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.