Tankar om Graviditet

av Anna Munkhammar

Vad har hänt den senaste veckan? Tja, jag har varit lite frånvarande och borta i mina tankar.

Först och främst undrar jag om jag är gravid igen. Även om jag inte vill få upp mina förhoppningar kan jag inte sluta tänka på vilken fantastisk julklapp det skulle vara och plötsligt känns det mesta mindre viktigt. Jag är flera dagar över min mens men ingenting dyker upp på graviditetstesterna.

Alla fortsätter att säga att jag inte ska stressa och att tänka på graviditeten bara kommer att göra det svårare. Men jag känner inte att det stör mig. Jag tycker om att fantisera om det och känner mig troligen mer stressad över människor som oroar sig för att jag känner mig stressad. Jag lovar att jag mår bra 🖤

Jag har bara svårt att fokusera på bloggen och adventskalendern just nu. Jag trodde att det skulle ge mig en kick till att börja om med YouTube men i stället fortsätter andra saker att distrahera mig. Kanske är det bättre om jag gör en nyårs-giveaway i stället?

Du kanske tycker om

2 kommentarer

LC Bat december 17, 2018 - 04:52

Good and hopeful thoughts your way! I hope you get the news you want.

Svara
Anna Munkhammar december 18, 2018 - 19:03

Thank you 🖤 I hope that too ☺

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.