Säljer mina smycken

av Anna Munkhammar

Jag trodde aldrig att det skulle hända men jag har sålt mycket av mina smycken online och det känns ganska bra!

Jag skilde mig till och med från mitt Restyle ouija-halsband eftersom jag tror att jag hellre kommer att använda Ouija halsbandet som jag gjort själv.

Jag har sålt cirka 30 olika smycken och de flesta var vackra saker som jag gillar, men jag har andra saker som jag brukar använda i stället. I slutändan har jag bara tio fingrar och jag har redan mina favoritringar.

Jag ska göra en ny runda och sälja mer kläder och accessoarer snart men först måste jag glömma hur tråkigt det var att packa och skicka paketen. Tidskrävande!

Så, hur känns det?

Jättebra!

På något sätt är det befriande att vara fri från vissa materiella saker. Och naturligtvis känns det också trevligt att tjäna lite extra pengar! Jag ska försöka att inte spendera allt på mer smycken men det är svårt. Jag älskar fina saker som glittrar och speciellt ringar…

Hur är du när det kommer till shopping och har du mycket som du egentligen skulle kunna sälja?

Du kanske tycker om

3 kommentarer

Jenny december 2, 2018 - 15:12

Det är väldigt befriande att sälja prylar, jag mår bättre när det inte är fullt i skåp och lådor. Jag har shoppat en del och har mycket jag skulle kunna sälja faktiskt, men det är mest smink som jag kan sälja. Gamla kläder som nu är för stora har ofta hål från katternas klor t ex. Blev lite peppad på att försöka sälja det sista sminket nu!

Svara
MadAboutTea december 7, 2018 - 11:42

Jag försöker sälja av alla mina svarta kläder, haha. Men det går inte så jättebra :3

Svara
Anna Munkhammar december 16, 2018 - 12:44

Haha vi borde typ byta med varandra 😅

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.