Siouxsie And The Banshees – Spellbound

av Anna Munkhammar

Den här fredagen inleder jag helgen med att lyssna på Siouxie and the Banshees Spellbound. Gud jag “hatar” Siouxies namn… Det är omöjligt att uttala! Hur som helst är detta min favorit av hennes låtar…

Håller du med eller gillar du någon annan Siouxsies låt mer?

Du hittar alla Goth to Listen blogginlägg här.

Ha en fin helg!

Du kanske tycker om

4 kommentarer

Jenny december 9, 2018 - 12:43

Siouxsie uttalas på samma sätt som “Susie” fick jag lära mig av en fd psykolog som lyssnade på Siouxsie and The Banshees som ung 🙂 Jag uttalade X:et tidigare, ingen rättade mig för ingen (svensk) verkar ha koll på hur det uttalas 😂

Svara
Anna Munkhammar december 16, 2018 - 12:45

Men vafan. Här man gjort till det i onödan. Varför kan hon inte bara stava det Susie 😅

Svara
LC Bat december 15, 2018 - 21:48

Kiss Them For Me and Cities In Dust are probably my favorite Siouxsie songs.

Svara
Anna Munkhammar december 16, 2018 - 12:51

You’re right, I should make a new post about Siouxsie and include them. And Israel, I really like that one too.

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.