Svart Läppstift

av Anna Munkhammar

Det krävs mycket mod för att jag ska ha svart läppstift. Jag bär sällan smink alls och när det gäller läppstift använder jag det bara några gånger om året. Då brukar jag välja att ha en nyans som är typ plommon eller så använder jag ett som är brunt.

Den här gången bestämde jag mig för att prova mitt svarta och lyckades få läppstift nästan överallt. Mitt ansikte, tänder, händer och därefter på väggen, strömbrytaren och så vidare…

Jag skyller på Jenny som har skrivit en recension på hennes 12 olika svarta läppstift. En av dem var densamma som jag har och jag kände för att prova den igen efter att ha läst hennes blogginlägg.

Som tonåring var jag mycket mer modig när det gällde att utforska smink men jag har upptäckt att det blir lite svårare när man passerat 30 år.

Jag måste tänka på att vara representabel på jobbet och min stil har utvecklats. Den har blivit mer subtil och avslappnad på gott och ont. Det kan ju vara kul att tänja på gränserna ibland.

Jag hade den här outfiten på kontoret idag men jag applicerade inte det svarta läppstiftet förrän på kvällen. Så här såg det ut med svart läppstift:

Vad tycker du om svart läppstift? Yey or nej?

/ Tröja – Forever 21 / Läderkjol – Vintage fynd / Silver Ankh Halsband – DIY / XL Smoke Quartz Halsband – Hellaholics /

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Jenny november 14, 2018 - 12:32

Du vet att jag älskar det! Om du vill ha svart läppstift så rekommenderar jag något annat än NYX för applikatorn är så stor och bänglig… och så är det mörkgrått. Fentys läppstift är bra och har en liten applikator fast det kostar en del mer än NYX :/ Hur gjorde du för att få läppstift på lysknappen?

Svara
Anna Munkhammar november 14, 2018 - 23:13

Håller med om aplikatorn och tänkte det direkt när jag läste din recension också. Först applicerade jag och sen var det fram med tops och fixa där det kommit utanför. Jag fick på handen och fingret och märkte inte det för än jag kladdat svart lite här och där 😅

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.