Shopping & Lookbooks

OOTD New Selfie Mirror

Yesterday I bought a “selfie mirror”. A great idea or atleast that’s what I thought until I was going to take a selfie in it..!

I bumped my head into the lamp. Auch!

Since the mirror was leaning towards the wall my upper body looked tiny and my lower huge in comparison.

I want to me a mirror-selfie-queen like my blog-friend Mad About Tea! 

I have realised that perhaps my mirror isn’t wide enough and I felt stupid trying to photograph myself in it. Even Patrik appeared to think I was looking weird and besides he completely stole the show!

Related Posts

6 thoughts on “OOTD New Selfie Mirror

 1. MadAboutTea says:

  Awe sötnos! Ja en lite bredare spegel hade nog varit lÀttare, min Àr nog en meter bred om inte mer.

  Älskar din nya design pĂ„ bloggen!

  1. Ja jag kom ju pÄ det sen att du har en jÀttespegel! FÄr nog bli en prydnadsspegel av den dÀr som jag köpt istÀllet X-)

   Tack för designkomplimangen. Det Àr inte heelt klart men nÀstan. Jag Àr ganska nöjd ocksÄ utom med de grejerna som jag ska fixa till.Lite buggar hÀr och dÀr bland annat.

 2. Jenny says:

  Ajje! Fick ont i huvudet nĂ€r du slog i huvudet i lampan. Jag skulle vilja ha en selfie spegel, jag har en spegel i hallen men den Ă€r inte sĂ€rskilt snygg haha. Och antagligen inte nog bred heller…

  1. Nej det var ingen höjdare… Vi fĂ„r hĂ„lla span efter bredare speglar!

 3. Jag vill ocksĂ„ ha en sĂ„dan selfiespegel som hon har, det kĂ€nns som att jag skulle ta bilder oftare dĂ„, klĂ€dbilder alltsĂ„ 😀 Och det Ă€r ju sĂ„ kul med klĂ€der, sĂ„ jag vill gĂ€rna dokumentera det 🙂

  1. Ja eller hur! SĂ„ “enkelt” att ta i spegeln (trodde jag).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.