Goth Saker Jag Ångrar Att Jag Köpte

av Anna Munkhammar

I den här videon visar jag saker jag ångrar att jag köpte, till exempel hårtoning som missfärgade håret grönt, kläder som min rumpa lyste igenom, dåligt smink osv…

Det var för en tid sedan jag spelade in den här videon och jag tänkte att jag skulle lägga upp den igen som en liten throwback. Det är ju torsdag idag! Om du vill se fler TBT-blogginlägg kan du hitta dem här.

Om det svarta läppstiftet. När jag tittar på videon tycker jag att jag är söt med svart läppstift men trots det amvänder jag aldrig det. Jag bär dock ibland brunt eller djupt rött eller plommon.

Vad tycker du, skulle du också ångra dessa köp?

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Julia Müller-Sandvik november 10, 2018 - 11:24

Gud, jag minns när du var mitt uppe i ditt gröna hår… helt vansinnigt! Så fruktansvärt dåligt, och det fanns ju flera flera flera andra som upplevt samma sak har jag för mig? att de inte tar bort produkten från marknaden!

Svara
Anna Munkhammar november 10, 2018 - 20:24

Ja jättemånga som gick runt med grönt hår. De säljs fortfarande men jag undrar om de gjort någon ändring i formulan, jag hoppas det i vart fall!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.