Photo shoot: New Header

On saturday I rigged up the camera to take a new image for the header. It was about time since I had blond hair on the last one!

Old Header:

 

New Header:

I’m impressed Patrik was such a good model looking straight into the camera like that! He is a true star ☆

Here are some bonus pictures of me and my Ouija Necklace that I made myself on the silver Smith Course (read more about it here). The large smoke quartz is from Hellaholics.

My plan is that I will work more with the content of the blog now. I’ve re-fallen into love with blogging again 🖤 Some of it has to do with Katta and the conversations we had in the car to and from Lannavaara

Share on
COMMENT (4)
Julia Müller-Sandvik
November 6, 2018 08:34 Reply

Halsbandet, Patrik och hela du ser helt perfekta ut! Jag vill inspireras av dig, fy faaaaaan vad läcker :D

Men å tack Julia ❤❤❤

Jag känner att jag vill typ slänga bort min skönhetsblogg och köra alternativ livsstil all the way! Älskar det. Och Patrik är en jätteduktig modell, Luxx hade inte kunnat vara i still i famnen ens 😂 Tycker också om den animerade headern – väldigt snyggt!

Jag har misstänkt det. Är ju det jag känner med för är ju det som det är kul att skriva om! Vore jättekul om vi kunde ha ett litet alternativ-community! Ser fram emot om du satsar mer på det, du kan ju fortfarande köra smink också. Jag kommer fortsätta att skriva om skoter men det blir en annat fokus och stil på bloggen.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.