Fotografering: Ny Header

av Anna Munkhammar

I lördags riggade jag upp kameran för att ta en ny bild till headern. Det var på tiden med tanke på att jag hade blont hår på den förra!

Gammal Header:

Ny Header:

Jag är imponerad av att Patrik var en så bra modell som såg rakt in i kameran! Han är en sann stjärna ☆

Här är några bonusbilder av mig och mitt Ouija-halsband som jag gjorde själv på silverkursen (läs mer om det här). Den stora rökkvartsen är från Hellaholics.

Min plan är att jag ska arbeta mer med bloggens innehåll nu. Jag har blivit kär i bloggandet igen 🖤 En del av det har att göra med Katta och de konversationer som vi hade i bilen till och hem från Lannavaara

Du kanske tycker om

5 kommentarer

Julia Müller-Sandvik november 6, 2018 - 08:34

Halsbandet, Patrik och hela du ser helt perfekta ut! Jag vill inspireras av dig, fy faaaaaan vad läcker 😀

Svara
Anna Munkhammar november 6, 2018 - 19:32

Men å tack Julia ❤❤❤

Svara
Jenny november 6, 2018 - 14:32

Jag känner att jag vill typ slänga bort min skönhetsblogg och köra alternativ livsstil all the way! Älskar det. Och Patrik är en jätteduktig modell, Luxx hade inte kunnat vara i still i famnen ens 😂 Tycker också om den animerade headern – väldigt snyggt!

Svara
Anna Munkhammar november 6, 2018 - 19:35

Jag har misstänkt det. Är ju det jag känner med för är ju det som det är kul att skriva om! Vore jättekul om vi kunde ha ett litet alternativ-community! Ser fram emot om du satsar mer på det, du kan ju fortfarande köra smink också. Jag kommer fortsätta att skriva om skoter men det blir en annat fokus och stil på bloggen.

Svara
Old blog design – Boden By Night september 24, 2020 - 11:25

[…] My current header image. You can see more images from this photo shoot here. […]

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.