Trasig Barnvagn

av Anna Munkhammar

Igår fick vi barnvagnen som vi beställde när jag var gravid. Jag var inte riktigt säker på hur jag skulle reagera när jag såg den. Det blir ju trots allt en påminnelse om missfallet. Men jag tog det ganska bra.

Dessvärre hade posten totalmosat paketet under transporten…

Delar av barnvagnen stack ut ur förpackningen och en trasig plastbit ramlade till och med ut ur ett hål i lådan. Jag vet att vi inte har bråttom att få barnvagnen nu när jag inte är gravid längre men det var ändå irriterande!

Jag hade sett fram emot att provköra vagnen men kanske är det till det bättre om jag måste vänta lite längre.

På något vis känns den här kvällen något sorglig.

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.