Första dagen i Lannavaara

av Anna Munkhammar

Idag kom Katta och jag fram till Kristallen i Lannavaara. Som ett par riktiga turister var vi tvungna att stanna bilen och ta en bild av skylten.

Där fanns också det här coola bilvraket som jag också var tvungen att fotografera innan vi kunde fortsätta.

Bilresan var väldigt mysig och Katta berättade för mig många intressanta historier om sitt liv. Hon har gått igenom mycket och bott i många olika länder. Jag försöker lära mig så mycket jag kan av hennes erfarenhet.

Vår första dag på kursen i silversmide var mest teoretisk men i morgon börjar vi arbeta praktiskt. Jag har en vision av ett Ouija planchette halsband som jag tycker skulle bli fint. Jag har gjort några skisser innan läggdags.

Skulle du vilja lära dig att göra dina egna silversmycken?

Eftersom jag brukar få hemlängtan tog jag med mig en sten som Johan gav mig tidigare den här veckan. Jag tycker att det var gulligt att han plockade en sten åt mig och att titta på det gör mig lugn 🖤

Jag måste sova nu, natti natt!

Du kanske tycker om

4 kommentarer

Helena - Oh darling, let's be adventurers oktober 16, 2018 - 18:18

Så roligt att du och Katta är på Kristallen. Men så synd att jag inte är hemma i byn nu, då hade vi ju kunnat ses. Hoppas kursen är toppen!

Svara
Anna Munkhammar oktober 16, 2018 - 18:27

Vi pratade faktiskt lite om dig i bilen hit. Jag berättade att det var synd din bil gick sönder när du skulle till Boden en sväng. Hade varit roligt om du varit i trakterna nu men inte så konstigt för ni resebloggare är ju jämt på vift!

Svara
Helena - Oh darling, let's be adventurers oktober 16, 2018 - 19:33

Hehe, jasså. Hoppas ni bara sa massa bra saker 😉 Ja, det hade varit så roligt att träffas när det inte är lika mycket annat folk runt omkring, hehe. Jag hade så gärna velat vara där just nu, med alla vackra höstfärger och den första snön. Var så länge sen jag var där under hösten och känns lika tråkigt varje höst att inte vara där. Jag kommer upp till jul och nyår iaf, men vet inte om jag kommer ha vägarna förbi Boden då, det är ju ändå en bit. Jag var vid Storforsen en sväng i augusti men tänkte inte alls då på att du bodde i närheten. Annars hade vi ju kunnat ha en liten minibloggträff, hehe.

Svara
Anna Munkhammar oktober 22, 2018 - 20:32

Äsch löven har trillat av nu 😉 Du får satsa på vintern helt enkelt! Ja det hade verkligen varit mysigt med en liten träff. Jag kan ju också ta mig en bit så kan vi mötas halva vägen var någonstans!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.