Sweden

First day in Lannavaara

Today Katta and I arrived to Kristallen in Lannavaara. As a pair of real tourists we had to stop the car and take a picture of the sign before entering the village.

There were also this cool car wreck that I had to get a glance at before we could continue.

The car trip was very cosy and Katta told me a lot of interesting stories about her life. She has been through a lot and lived in many different countries. I try to learn as much as I can from her experience.

Our first day at the Silver Smith course was mostly theoretical but tomorrow we will start to do practical work as well. I have a vision of a Ouija planchette necklace that I think would be pretty nice. I’ve done some sketching before going to sleep.

Would you like to learn how to make your own silver jewellery?

Since I tend to get home sick I brought a stone that Johan gave to me previously this week. I think it was cute that he picked a stone for me and looking at it makes me at ease ?

I have to get some sleep now, sweet dreams!

Related Posts

4 thoughts on “First day in Lannavaara

  1. Så roligt att du och Katta är på Kristallen. Men så synd att jag inte är hemma i byn nu, då hade vi ju kunnat ses. Hoppas kursen är toppen!

    1. Vi pratade faktiskt lite om dig i bilen hit. Jag berättade att det var synd din bil gick sönder när du skulle till Boden en sväng. Hade varit roligt om du varit i trakterna nu men inte så konstigt för ni resebloggare är ju jämt på vift!

      1. Hehe, jasså. Hoppas ni bara sa massa bra saker 😉 Ja, det hade varit så roligt att träffas när det inte är lika mycket annat folk runt omkring, hehe. Jag hade så gärna velat vara där just nu, med alla vackra höstfärger och den första snön. Var så länge sen jag var där under hösten och känns lika tråkigt varje höst att inte vara där. Jag kommer upp till jul och nyår iaf, men vet inte om jag kommer ha vägarna förbi Boden då, det är ju ändå en bit. Jag var vid Storforsen en sväng i augusti men tänkte inte alls då på att du bodde i närheten. Annars hade vi ju kunnat ha en liten minibloggträff, hehe.

        1. Äsch löven har trillat av nu 😉 Du får satsa på vintern helt enkelt! Ja det hade verkligen varit mysigt med en liten träff. Jag kan ju också ta mig en bit så kan vi mötas halva vägen var någonstans!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.