Kurs i Silversmide

av Anna Munkhammar

Om du följer mig på Instagram kanske du kommer ihåg att jag var på en helgkurs i silversmide som hölls av Bjarkatrollir förra vintern. Jag älskade det!

Första sagen övade vi med mässing och jag gjorde en ankh talisman.

Den andra dagen började vi arbeta med äkta sterlingsilver och jag gjorde det här månhalsbandet:

Efter den kursen har jag besökt Nicke som har Bjarkatrollir flera gånger och jag har också deltagit i en av hans stenslipningskurser. Silver och sten är väl ändå en dröm kombo?

När min vän Katarina som har bloggen Kattas Betraktelser såg bilder på smyckena jag hade gjort visade det sig att vi hade mer än att blogga gemensamt. Katta berättade att hon också hade arbetat med silver och till och med har en liten verkstad hemma. Men som du kan se i hennes senaste inlägg är hon mycket mer erfaren än mig!

För en tid sedan föreslog Katta att vi skulle gå tillsammans på en veckas silverkurs på Kristallen i Lannavaara. Jag tyckte att det var en bra idé så vi ansökte till kursen. Vi reser till Lannavaara på måndag.

Jag undrar vad som kommer att komma ut av detta? Spännande saker hoppas jag!

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Kattas Betraktelser oktober 14, 2018 - 08:53

Yup. Nu kör vi!

Svara
Anna Munkhammar oktober 14, 2018 - 16:04

Ja nu är det dags att packa snart!!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.