Var är den svenska bloggen?

av Anna Munkhammar

Du kanske undrar var min blogg på svenska har tagit vägen? Jag gör om jättemycket i flytten från blogg.se och det kan vara lite förvirrat så klart (även för mig själv). Den gamla bloggen finns kvar här under kategorin “Swedish blogposts”. Det kommer att bli tydligare att hitta sen jag lovar!

Just nu har jag en paus i bloggandet och YouTube för att komma på fötter igen från en jobbig period men jag känner att det blir bättre allt eftersom. När jag väl är igång igen blir det nog så att jag prioriterar att skriva på Engelska i alla fall till en början.

Jag vet att alla inte tycker om att jag bytt till Engelska men jag ber dig att ge det en chans ♡ Det blir så konstigt att ha YouTube på Engelska och bloggen på Svenska. Och ifall du är proffs på Engelska, snälla ha lite överseende med min!

Till helgen ska jag titta på en skotercrosstävling och gå på skotermässa. Jag har fått mersmak för skotercross för någon helg sedan när vi såg en tävling i Kåbdalis. Men titta är lagom, jag skulle då inte vilja köra som de gör!

Hoppas du har en bra dag! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Arie juli 24, 2018 - 19:13

My brother recommended I might like this blog. He was entirely
right. This post truly made my day. You can not imagine simply how much time I had spent for
this info! Thanks!

Svara
Anna Munkhammar juli 30, 2018 - 12:09

Thank you Arie!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.