Mentioned in Hellaholics blog

av Anna Munkhammar

Hellaholics har skrivit om mig i deras blogg. De skickade ett meddelande till mig igår och frågade om de kunde låna några bilder från mig och självklart sa jag ja. Du kan se hela deras blogginlägg här.

Jag har varit i kontakt med dem tidigare när posten tappade bort mitt paket och så småningom fick jag 2 ringar. Du kan läsa mer om den historian avsnittet här

Det enda dåliga med att Hellaholics skrev om mig var att när jag skulle kolla in det i morse märkte jag att de hade några silverringar i avsnittet “new in”… Typiskt, det var en liten en med en ametist som jag råkade köpa…

Jag tror att nu har jag cirka 5 ringar från Hellaholics. Älskar designen på de i silver med stenar! Jag önskar att de kom i ännu mindre storlekar eftersom mina händer är små och då kunde jag ha någon på lillfingret också.

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.